Úvery a Pôžičky, Úvery a Pôžičky, Pôžičky

Nebankové pôžičky bez poplatkov vopred

26.05.2011 22:33

Túto pôžičku ponúka bankové aj nebankové spoločnosti. Každá spoločnosť svoje výhody a nevýhody. Bankové spoločnosti majú nejakú povesť, pretože dlhú dobu pôsobí na trhu. Nebankové spoločnosti majú nenahliada do registra dlžníkov, ale vzniká tu riziko, že nemajú takú povesť ako spoločnosti bankový. Preto je treba byť opatrnejší pri zriaďovaní a hlavne pri podpisovaní zmluvy s dôkladnou rozvahou.
Veľkou výhodou tejto pôžičky je, že nemusíte platiť vopred žiadne poplatky, nevýhodou vyššie úroky. Tieto úroky budú tiež vyššie, ak zriadite pôžičku bez registra, pretože pre bankové i nebankové spoločnosti vzniká určité riziko, že im klienti nebudú splácať. Nebankové pôžičky bez poplatku vopred majú výrazne vyšší ročný RPMN ako u banky. Na výšku požičanie záleží podľa ponuky bankové alebo nebankové spoločnosti, môže sa jednať o desaťtisíce, ale aj o státisíce korún. Po tejto pôžičke sa dopytujú vopred ľudia s nižšími príjmami, pretože im v klasickej banke nepožičia. Nebankové pôžičky v tomto ohľade benevolentnejší a požičajú aj ľuďom, ktorí zarábajú menej.

Nebankové pôžičky bez poplatkov vlastne znamenajú, že neplatíte žiadne poplatky pred ani po uzavretí zmluvy. Jedinou povinnosťou u tejto metódy požičanie je pravidelné splácanie pôžičky. Niektoré firmy garantujú napríklad trojmesačnú odpustenie splátok v prípade platobnej neschopnosti.
Nebankové pôžičky bez poplatkov vopred sa vôbec nemusíte byť, musíte vedieť, že budete schopní pôžičku splácať. Nebankové pôžičky nebankovými spoločnosťami poskytované veľmi rýchlo, väčšinou to býva do 24 hodín. Peniaze klientovi vyplatenie väčšinou v hotovosti.

© 2011 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode